Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής

Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής
1.Παραλαβή μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) παραδίδουν την παραγγελία σας στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την αξία της στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών (Αντικαταβολή).

Έξοδα Μεταφοράς (Εντός Ελλάδας)

Τα έξοδα αποστολής στο Νομό Ζακύνθου είναι Δωρεάν (Local Delivery)

Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, για παραγγελίες έως 2kg το κόστος αποστολής είναι 2,60€ με επιπλέον χρέωση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Εάν ο τρόπος πληρωμής είναι με Αντικαταβολή, τότε η υπηρεσία χρεώνεται με το ποσό των 2,30 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά αποστολή.

Για αγορές άνω των 70 € τα έξοδα μεταφοράς είναι Δωρεάν

*Το ποσό για τα έξοδα αποστολής αναγράφεται στην παραγγελία σας πρωτού επιβεβαιωθεί, μαζί με τη συνολική αξία των προϊόντων.

Χρόνος Αποστολής και Παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13.00 εργάσιμης ημέρας και έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή τους (εφόσον ο τρόπος πληρωμής το απαιτεί). Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13:00 επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών, για αποστολές στα αστικά κέντρα της Ελλάδας 

Διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών παραδίδουν την παραγγελία σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε και την οποία έχετε δηλώσει κατά την καταχώρησή της στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εάν απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης της παραγγελίας σας, η εταιρία ταχυμεταφορών θα αφήσει ειδοποιητήριο σημείωμα με τα στοιχεία του δέματός σας και θα έρθει σε επαφή μαζί σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει, προκειμένου να οριστεί εκ νέου μία επόμενη μέρα και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, εφόσον το επιθυμείτε και κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που βρίσκεται στη περιοχή σας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας εντός 7 ημερών, διαφορετικά το δέμα θα επιστραφεί στην εταιρία μας και η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Έλεγχος συσκευασίας και προϊόντων

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά από το προσωπικό της εταιρίας μας πριν από κάθε αποστολή και τοποθετούνται σε ειδικές συσκευασίες, σφραγισμένες με ταινία ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους.

Γι' αυτό το λόγο παρακαλούμε, όταν παραλάβετε το δέμα από τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier, να εξετάσετε παρουσία του, ότι το δέμα δεν έχει κάποιου είδους εξωτερική φθορά ή παραβίαση.

Εάν ωστόσο εντοπίσετε κάτι τέτοιο, πρέπει υποχρεωτικά να εξετάσετε τα προϊόντα, ανοίγοντας τη συσκευασία παρουσία του courier, ώστε να διαπιστώσετε ότι όλα τα προϊόντα είναι άθικτα. Διαφορετικά δεν πρέπει να αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος αλλά να ειδοποιήσετε άμεσα την εταιρία μας, αναφέροντας το περιστατικό. Αν παρ' όλα αυτά, δεν προβείτε στον παραπάνω έλεγχο, η Pureline Greece δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν φθορά προϊόντων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους.

2.Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας μας, που βρίσκεται στo 5o χλμ. Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου - Βολιμών, Σαρακηνάδο Ζακύνθου, ΤΚ: 291 00 χωρίς να χρεωθείτε έξοδα μεταφοράς.

Σε αυτή την περίπτωση, θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας Παραλαβή από το κατάστημα (Local pickup) η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

στο ηλεκτρονικό κατάστημα

  • μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • μέσω PayPal
  • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Εάν επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους εξόφλησης, θα ειδοποιηθείτε από την εταιρία μας για την ημέρα που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για λόγους ασφαλείας είναι η επίδειξη οποιουδήποτε στοιχείου ταυτοποίησης της ταυτότητας (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κτλ.) του ατόμου που θα παραλάβει την παραγγελία καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας που σας έχει σταλεί με επιβεβαιωτικό email κατά την καταχώρησή της.

στο ταμείο του καταστήματος

  • με μετρητά
  • μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

 

Η Pureline Greece σας ευχαριστεί και υπόσχεται προϊόντα μεγαλύτερα
από κάθε προσδοκία σας!