Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής

Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής
1.Παραλαβή μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) παραδίδουν την παραγγελία σας στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την αξία της στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών (Αντικαταβολή).

Έξοδα Μεταφοράς (Εντός Ελλάδας)

Τα έξοδα αποστολής στο Νομό Ζακύνθου είναι Δωρεάν (Local Delivery)

Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, για παραγγελίες έως 2kg το κόστος αποστολής είναι 3,00€ με επιπλέον χρέωση 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους/όγκου, η παραγγελία θα σταλεί με Μεταφορική εταιρεία, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες, όπου για παραγγελίες έως 10kg το κόστος αποστολής είναι 8,00€ και έως 30kg το κόστος αποστολής είναι 13,00€ (αφορά νομούς Αττικής & Θεσσαλονίκης). Διαφορετικά η τιμή μεταφοράς προκύπτει από την τοποθεσία του πελάτη και το συνολικό βάρος της παραγγελίας.

Εάν ο τρόπος πληρωμής είναι με Αντικαταβολή, τότε η υπηρεσία χρεώνεται με το ποσό των 2,60 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά αποστολή.

Για αγορές άνω των 70,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι Δωρεάν

*Το ποσό για τα έξοδα αποστολής αναγράφεται στην παραγγελία σας προτού επιβεβαιωθεί, μαζί με τη συνολική αξία των προϊόντων.

Δυσπρόσιτες ή Απομακρυσμένες Περιοχές Παράδοσης

* Προσοχή, στην περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή βάσει του καταλόγου περιοχών της Speedex Courier, τότε ως παράδοση θεωρείται η αποστολή του δέματος σε πλησιέστερο υποκατάστημα της Speedex Courier απ όπου ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του. Η παράδοση της παραγγελίας στην διεύθυνση που βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή θα έχει επιβάρυνση στο κόστος των μεταφορικών και θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το κόστος σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από την απόσταση από το πλησιέστερο κατάστημα Speedex Courier και το βάρος του δέματος και αφορά την συνεννόηση του πελάτη με την Courier. 

Για να δείτε τον κατάλογο σημείων εξυπηρέτησης (καταστήματα) Speedex Courier πατήστε εδώ.

Για να δείτε εάν η περιοχή σας ανήκει στις Δυσπρόσιτες ή Απομακρυσμένες Περιοχές σύμφωνα με την Speedex Courier πατήστε εδώ.

Έξοδα Μεταφοράς (Κύπρος)

Για αποστολές στην Κύπρο, για παραγγελίες έως 3kg το κόστος αποστολής είναι 9,00€ με επιπλέον χρέωση 3,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Εάν ο τρόπος πληρωμής είναι με Αντικαταβολή, τότε η υπηρεσία χρεώνεται με το ποσό των 4,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά αποστολή.

Για αγορές άνω των 120,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι Δωρεάν

*Το ποσό για τα έξοδα αποστολής αναγράφεται στην παραγγελία σας πρωτού επιβεβαιωθεί, μαζί με τη συνολική αξία των προϊόντων.

Χρόνος Αποστολής και Παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13.00 εργάσιμης ημέρας και έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή τους (εφόσον ο τρόπος πληρωμής το απαιτεί). Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13:00 επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. (*εκτός αν υπάρχει δυνατότητα την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τον όγκο παραγγελιών)

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την διαθεσιμότητα, για αποστολές στα αστικά κέντρα της Ελλάδας και 5-7 εργάσιμων ημερών για την Κύπρο (Υπάρχει και δυνατότητα Express αποστολής με παράδοση σε 2 εργάσιμες ημέρες, *κατόπιν συνεννόησης με extra χρέωση 45,00€)

 Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) ή λόγους που δεν αφορούν την Pureline Greece υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του προκαθορισμένου χρόνου (με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), η Pureline Greece θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να της δηλώσει αν επιθυμεί υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών παραδίδουν την παραγγελία σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε και την οποία έχετε δηλώσει κατά την καταχώρησή της στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εάν απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης της παραγγελίας σας, η εταιρία ταχυμεταφορών θα αφήσει ειδοποιητήριο σημείωμα με τα στοιχεία του δέματός σας και θα έρθει σε επαφή μαζί σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει, προκειμένου να οριστεί εκ νέου μία επόμενη μέρα και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, εφόσον το επιθυμείτε και κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που βρίσκεται στη περιοχή σας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας εντός 7 ημερών, διαφορετικά το δέμα θα επιστραφεί στην εταιρία μας και η παραγγελία θα ακυρωθεί. Εάν επιθυμείτε επαναποστολή θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό των 3,00€ που αντιστοιχεί στα μεταφορικά.

Έλεγχος συσκευασίας και προϊόντων

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά από το προσωπικό της εταιρίας μας πριν από κάθε αποστολή και τοποθετούνται σε ειδικές συσκευασίες, σφραγισμένες με ταινία ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητά τους.

Γι' αυτό το λόγο παρακαλούμε, όταν παραλάβετε το δέμα από τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier, να εξετάσετε παρουσία του, ότι το δέμα δεν έχει κάποιου είδους εξωτερική φθορά ή παραβίαση.

Εάν ωστόσο εντοπίσετε κάτι τέτοιο, πρέπει υποχρεωτικά να εξετάσετε τα προϊόντα, ανοίγοντας τη συσκευασία παρουσία του courier, ώστε να διαπιστώσετε ότι όλα τα προϊόντα είναι άθικτα. Διαφορετικά δεν πρέπει να αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος αλλά να ειδοποιήσετε άμεσα την εταιρία μας, αναφέροντας το περιστατικό. Αν παρ' όλα αυτά, δεν προβείτε στον παραπάνω έλεγχο, η Pureline Greece δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν φθορά προϊόντων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους.

2.Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας μας, που βρίσκεται στo 5o χλμ. Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου - Βολιμών, Σαρακηνάδο Ζακύνθου, ΤΚ: 291 00 χωρίς να χρεωθείτε έξοδα μεταφοράς.

Σε αυτή την περίπτωση, θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας Παραλαβή από το κατάστημα (Local pickup) η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

στο ηλεκτρονικό κατάστημα

  • μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
  • μέσω PayPal
  • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Εάν επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους εξόφλησης, θα ειδοποιηθείτε από την εταιρία μας για την ημέρα που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για λόγους ασφαλείας είναι η επίδειξη οποιουδήποτε στοιχείου ταυτοποίησης της ταυτότητας (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κτλ.) του ατόμου που θα παραλάβει την παραγγελία καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας που σας έχει σταλεί με επιβεβαιωτικό email κατά την καταχώρησή της.

στο ταμείο του καταστήματος

  • με μετρητά
  • μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

 

Η Pureline Greece σας ευχαριστεί και υπόσχεται προϊόντα μεγαλύτερα
από κάθε προσδοκία σας!